Butna kost (femur)
Objavio Nikolic.i_ 13. mart 2024.
Maturski Radovi, Skripte, Biologija
Objavio studenti.rs 26. septembar 2018. Prijavi dokument
Aditivi su supstance koje se dodaju u industrijski proizvedenu hranu da bi ona imala ljepši ukus, miris, boju ili neku drugu osobinu. Neki aditivi se koriste vjekovima u nazad; na primer: ljudi su solili meso, jer nisu imali frižidere, kako bi ga očuvali što duže. Sa napretkom prehrambene industrije prošlog vijeka, otkriveni su mnogi aditivi. Kako bi se aditivi kontrolisali i kupci informisali, svakom aditivu je dodat jedinstven broj sa prefiksom “E” koji se koristi u Evropi za sve aditive. Treba imati u vidu da na pakovanju ne mora da stoji jedinstven broj aditiva već može stajati samo ime aditiva; na primer: šećer.
Objavio Nikolic.i_ 13. mart 2024.
Objavio Tashanna 05. mart 2024.
Objavio Tashanna 05. mart 2024.
Objavio realmadrid1994 24. april 2024.
Objavio vesna2412 24. april 2024.
Objavio vesna2412 24. april 2024.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.