Stečajni postupak u privrednom društvu
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Seminarski radovi, Statistika, Skripte
Objavio studenti.rs 08. januar 2019. Prijavi dokument
Osnovni zadatak proizvodaca je proizvodnja proizvoda zadatog kvaliteta koji zadovoljavaju zahteve potrosaca. Kompanije zbog toga moraju sprovoditi razlicite sisteme kontrolisanja da bi osigurali da proizvodi ispunjavaju propisane zahteve.
Tradicionalni nacin razmisljanja u kontroli kvaliteta hrane vodi strategiji otkrivanja gresaka i nedostataka gotovog proizvoda, u kojoj se gotov proizvod pregleda pri zavrsetku procesa proizvodnje u cilju razdvajanja zadovoljavajucih (u skladu sa specifikacijom) i nezadovoljavajucih (nije u skladu sa specifikacijom) proizvoda . Na ovaj nacin nezadovoljavajuCi proizvodi se otkrivaju suvise kasno u proizvodnom procesu, te je ova tehnika kontrole kvaliteta neekonomicna , trose se resursi u proizvodnju proizvoda nezadovoljavajuceg kvaliteta i ne obuhvata obja8njenja nastanka varijacija, niti unapredenja u cilju postizanja optimalnih ciljeva.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio studenti.rs 01. novembar 2021.
Objavio studenti.rs 08. septembar 2021.
Objavio studenti.rs 09. april 2021.
Komentari
You must be logged in to post a comment.