Butna kost – femur
Objavio Nikolic.i_ 25. mart 2024.
11 stranica
Prezentacija, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 07. jul 2017. Prijavi dokument
Ekstruder korišćen u ovom radu je Brabender KETSE 20/40 Lab Compounder, Germany. Ekstruzija je vođena pri brzini od 80 rpm i protoku od 2 kg/h na dva različita temperaturna podešavanja: 160, 165, 170, 175, 180 ˚C duž linije od levka prema kalupu, i 165, 170, 175, 180, 185 ˚C.
Objavio Nikolic.i_ 25. mart 2024.
Objavio Nikolic.i_ 25. mart 2024.
Objavio JELA77 25. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.