studenti
Mesto za uspešne studente

Projekat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

PROJEKAT

1.Model troškova CPM? Pri korišćenju metoda kritičnog puta (CPM) za projektno planiranje, troškovi su obično dodeljenji aktivnostima , a ne dobavljačima ili odeljenjima. Troškovi radne snage su obično uniformni u toku trajanja aktivnosti. Troškove materijala i nabavke ostalih jedinica neophodno je klasifikovati jer plaćanja mogu varirati u zavisnosti od dobavljača. Kada se razmatra projekat u celini, i ukoliko ima više od stotinu aktivnosti koje su iskrivljene prikazane zbog nelinearnpog novčanog toka neophodno ih je izgraditi.
2. Analiza izveštaja novčanog toka? Ukoliko je završni račun negativan pokušati: kasniti sa plaćanjem izdataka, ukoliko je negativnost novčanog toka uzorkovana kupovinom materijala, tražiti da klijent plati dobavljačima direktno kasniti sa radom aktovnosti. Ukoliko je završni rad pozitivan: potražiti način investiranja novca sa najboljom cenom povraćaja, startovati sa aktivnostima ranije nego što je planirano zbog toga će se projekat realizovati ranije.
3. Kontrola projekta podrazumeva? Analiziranje plana na osnovu čega se određuje gde će možda trebati korektivne akcije; odlučivanje koje korektivne akcije treba preduzeti; pre rada plana unošenjem izabranih korektivnih akcija; ponovno preračunavanje rasporeda da bi se procenili efekti planiranih korektivnih akcija.
4: WBS tehnika? Služi za podelu projekta na manje celine. Ukupan rad je razdeljen na pod zadatke. U skladu sa veličinom i složenošću: program, projekat, sistem, komponente, zadaci, podsistem, podzadaci i radni elementi.
5. Praćenje i kontrola vremena realizacije? Svrha praćenja i kontrole vremena realizacije projekta jeste da prikaže način odvijanja projekta da bi se moglo proveriti da li postoje odstupanja i ukoliko ona postoje da pokaže potrebu na brzo reagovanje u cilju prevazilaženja zastoja. Praćenje i kontrola vremenske realizacije prijekta odvija se u tačnim vremenskim intervalima po karakterističnim parametrima.
6.Gantogram? je razvio Harry Gant 1916 god i njemu se daje vreme za svaku aktivnost. Koristi se za planiranje, raspoređivanje i praćenje progresa na osnovu rasporeda. Format gantograma se sastoji od kalendarske vremenske skale u danima ili nedeljama i aktivnostima strukturisanih levo od vrha do dna.

Nastavi sa čitanjem..

Nabavkom greb greb kupona 1000, dopunite vaše kredite i preuzmite gomilu radova.

Ključne reči Ključne reči:

Ostavite komentar

Morate biti ulogovani da biste komentarisali.