Izrada kolica za strugotinu MIG/MAG metodom
Objavio bojann998 18. april 2024.
Maturski Radovi, Skripte, Poljoprivreda/Šumarstvo
Objavio studenti.rs 04. maj 2017. Prijavi dokument
Prehrambena tehnologija je prema definiciji Instituta prehrambenih tehnologa (IFT) iz SAD–a (1964.) primena nauke i inženjerstva u proizvodnji, preradi, pakovanju, distribuciji, pripremanju i upotrebi zdravstveno ispravne i nutritivno vredne hrane.
Marmelade, džemovi i pekmezi imaju zajedničkih karakteristika, to jest proizvode se od voća uz dodatak šećera, pektina i limunske kiseline, a da bi se dobio određeni proizvod, koriste se različite vrste, količine i kombinacije voća i načini pripreme. Upravo su te karakteristike ujedno i kriteriji po kojima se međusobno razlikuju.
Objavio bojann998 18. april 2024.
Objavio bojann998 18. april 2024.
Objavio bojann998 16. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.