Odlomak

1.Osnovna Poslovna Obeležja firme

1.1Ključne odlike firme

Ovaj biznis plan služi za realizaciju poslovne ideje preduzetnika. Ideja mog  preduzetničkog poduhvata bio bi proizvodni pogon za obradu i distribuciju kamena koji nudi veliki izbor kamena koji može poslužiti kao dobra izolacija za kuću, poslovne objekte i drugo.Takođe moze se upotrijebiti kao dekoracija za ograde, za prilaz kuci ili poslovnom objektu.
Osnivanje proizvodnog pogona za obradu i distribuciju kamena je moja poslovna ideja koja će u daljem izlaganju biti detaljno opisana i koju ću predsaviti kroz ovaj biznis plan.
Naziv proizvodnog pogona je Kamenorezac .

 

 

 
1.2 Lokacioni aspekt

Konkretno proizvodni objekat nalaziće se u Danilovgradu, u naselju Pažići .Putna komunikacija postoji što omogućuje prevoz ploče ili kamena do odredišta gdje će se obrađivati Mjesto gdje se vrši eksploatacija kamena nema električnu energiju ni telefonski priključak, ali zato Objekat u kojem se vrši obrada kamena posjeduje sve priključke. Taj se objekat nalazi na udaljenosti od 1 do 2 kilometra km od mjesta eksploatacije kamena. Majdani se nalaze na različitim mjestima.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Ekonomija

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari

Click to access the login or register cheese