Organizacija rada i načini usluživanja
Usluživanje u ugostiteljstvu podrazumijeva pružanje ugostiteljskih usluga u namjenski određenim prostorijama. Usluge se odnose na posluživanje različitih vrsta obroka koji se pružaju u restoranu ili drugom ugostiteljskom objektu .
Način usluživanja gostiju zavisi od: vrste i kategorije objekta, načina pripremanja hrane, kvaliteta opreme, uređaja i inventara sa kojim objekat raspolaže, kao i znanja i umjeća osoblja, čija je obaveza da se gost osjeća ugodno.
Preuzimanje skripti je dozvoljeno samo prijavljenim korisnicima.
Registracija je potpuno besplatna!
Više u Maturski Radovi
Higijena ishrane
- Poznavanje robe
- 20 stranica
Struktura romana „Prokleta avlija“ Iva Andrića
- Srpski jezik
- UNIVERZITET U KRAGUJEVCU - Učiteljski fakultet u Užicu · Tutin
- 15 stranica
Uloga menadžmenta u inovacionim procesima
- menadžment
- 40 stranica
Više u Skripte
Ergonomičnost industrijskog dizajna
- industrijski dizajn
- UNIVERZITET U KRAGUJEVCU - Fakultet inžinjerskih nauka · Čačak
- 35 stranica
Ergonomija kao komponenta industrijskog dizajna
- industrijski dizajn
- UNIVERZITET U KRAGUJEVCU - Tehnički fakultet u Čačku · Čačak
- 34 stranica
Izrada klasične dnevne frizure
- /
- 11 stranica