Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 17. decembar 2020. Prijavi dokument
Gastronomija je interdisciplinarna nauka koja je u tesnoj vezi sa dostignućima drugih nauka kao što su: medicina, nauka o ishrani, higijena ishrane, tehnologija životnih namernica sa poznavanjem robe I druge nauke. U radu se razmatra pojam ,,gastronomija“, odredjuju se osnovne komponente gastronomije kao naučne discipline, daje se kratak pregled razvoja gastronomije i njenih dostignuća.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.