Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija, Tehnologija
Objavio studenti.rs 11. decembar 2017. Prijavi dokument
Zaposleni u prehrambenoj industiji su obavezni da održavaju visoke standarde lične higijene što podrazumeva pranje ruku, nošenje zaštitne odeće kao i opšte ponašanje u cilju proizvodnje zdravstveno bezbedne hrane. Posetioci pogona gde se proizvodi hrana za ljudsku populaciju, moraju biti takođe strogo kontrolisani u pogledu lične higijene. Zdravstveno stanje osoblja treba pratiti redovno i svaka bolest ili povreda koja može izazvati kontaminaciju hrane, mora biti registrovana i suzbijena. Ljudi sa niskim stepenom lične higijene (prljavi), ljudi koji imaju određene bolesti ili koji se ne ponašaju na odgovarajući način, mogu zagaditi prehrambene proizvode i preneti bolesti na potrošača.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.