Mikroorganizmi fermentisanih proizvoda od mesa
Fermentisani proizvodi od mesa se proizvode, najpre, pripremom nadeva od mešavine mesa, masti, soli, šećera i začina. Kiselina koju produkuju mikroorganizmi iz startera za vreme fermentacije sprečava razvoj patogenih i mikroorganizama kvarenja koji mogu biti prisutni u mesu. Zavisno od vrste, fermentisani proizvodi od mesa mogu se sušiti, dimiti ili zagrevati u cilju obezbeđivanja bezbednosti proizvoda.
Preuzimanje skripti je dozvoljeno samo prijavljenim korisnicima.
Registracija je potpuno besplatna!
Više u Seminarski radovi
Cloud-orijentisani servisi i usluge
- Informacione tehnologije
- Beogradska poslovna škola Visoka škola strukovnih studija
- 14 stranica
Akcionarsko društvo
- Bankarstvo
- ALFA UNIVERZITET - Fakultet za ekonomiju i političke nauke · Beograd
- 14 stranica
Teorijske osnove fizičkog vaspitanja
- Teorija Fizickog SPorta
- 8 stranica