Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 07. jul 2016. Prijavi dokument
Šira predstavlja grožđani sok dobijen gnječenjem celog grozda ili samo bobica. Obuhvata
pretežno sastojke unutrašnjeg, tečnog dela bobice (meso), mada u sastav šire mogu ući i sastojci čvrstih delova grozda, čestice zemlje i predstavnici epifitne mikroflore grožđa što zavisi od načina prerade, a naročito od načina i stepena ceđenja kljuka.Svi oni zajedno čine da šira bude mutna. U fizičko-hemijskom pogledu šira je vodeni rastvor organskih jedinjenja.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.