Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio studenti.rs 26. decembar 2017. Prijavi dokument
Nagli razvoj industrije, telekomunikacionih sistema, svih vidova saobraćaja, nagli napredak u razvoju elektronike i kompjuterizacije koji zadiru u sve pore društvenog i privrednog razvoja svake zemlje nametnuo je i ugostiteljskim radnicima problem svog doprinosa i unapređenja organizacije rada na efikasnijem i ekonomičnijem načinu poslovanja. Doprinos koji se traži od ugostiteljske privrede odnosi se na pružanje ugostiteljskih usluga na najbolji način, gdje kvalitet mora biti na najvišem nivou kako bi poslovni ljudi i njihovi partneri bili zadovoljni i ponovo organizovali poslovne ručkove u tim ugostiteljskim objektima i preporučili ih svojim poznanicima i saradnicima. U ovom seminarskom radu je obrađen pojam poslovnog ručka, način na koji se zakazuje i radnje koje se obavljaju prije, u toku i posle dolaska gostiju u ugostiteljski objekat. Takođe, obrađeni su klasični način organizovanja poslovnog ručka i švedski sto.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.