Odlomak

Uvod

Vrsta delatnosti: uslužna delatnost
Sedište firme: Novi Sad
Telefon: /
e-mail: /
Vlasnik: /

Ciljevi

o Pružanje kvalitetnih usluga
o Zdrava,sveža i domaća kuhinja srpsko-grčkih specijaliteta
o Povoljnost cena
o Raznovrsnost prodajnog asortimana
o Liderstvo u poslovanju
o Širenje mreže restorana
o Prepoznatljivost imena i marke na tržištu
o Izuzetna radna posvećenost kupcima naših usluga

Plan poziciniranja

REZIME PLANA:
Vrsta delatnosti: uslužna delatnost
Sedište firme: Novi Sad
Telefon: /
E-mail: /
Vlasnik: ////
• POLOŽAJ GRANE:
Restoran „NJAM“ će biti konkurentan na tržištu zbog same lokacije objekta,pristupačnih cena usluga i proizvoda i zdrave i ukusne hrane. Takodje,to će biti restoran koji pruža raznovrsnost u pogledu asortimana. Na bogatom jelovniku pronaći ćete raznovrsna jela od ribe i plodova mora do jela srpske domaće i grčke domaće kuhinje. Negovanje kulture ovih zemalja jedan je od strateških ciljeva restorana. Miris srpske i grčke bogate kuhinje imaćete u zenici Novoga Sada tokom cele godine. Zbog ovakvih uslova kakve pruža naš restoran,verujemo u njegovu istrajnost i prihvaćenost. Bilo da je reč o poslovnom ručku ili intimnoj večeri,restoran „NJAM“ ce biti centralno mesto za svakog gosta koji preferira gurmanski užitak.
• MISIJA PREDUZEĆA:
Razlog našeg postojanja jeste očuvanje tradicionalne domaće kuhinje srpskih i grčkih specijaliteta. Restoran „NJAM“ je osnovan sa idejom da se očuva narodna domaća kuhinja,ali i da se uvedu nova i ukusnija jela i novi specijaliteti nama bliskih kuhinja.
• LOKACIJA:
Objekat se nalazi u Novom Sadu na Keju pored reke Dunav,u izuzetno naseljenom i prometnom delu ovog grada .Objekat je u odličnom stanju i zauzima 350m kvadratnih sa sopstvenom letnjom baštom koja zauzima 200m kvadratnih. Uz objekat se nalazi manji dečiji park sa adekvatnom dečijom opremom. Enterijer je vrlo prostran i sastoji se iz dva dela: jedan deo za kupce naših proizvodnih usluga,dok drugi deo zauzima kuhinja (83m kvadratnih). U prostoru za goste smešteni su stolovi i stolice izrađeni po evropskim standardima kao i razne dekoracije koje doprinose udobnosti i kompaktnosti restorana. Verujemo u našu postojanost zbog sjajne hrane koju nudimo,vrednih,školovanih i iskusnih kuvara i kulinara koje posedujemo kao i dobro organizovane posluge kojom raspolažemo.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Menadžment

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari