Odlomak

Karamele su bonboni proizvedeni od: šećera, skrobnog sirupa ili invertnog šećera, masnoća iz drugih dodataka. Mogu sadržati najviše 9% vode, osim punjenih karamela koje mogu imati 10% vode. Mogu se proizvoditi sa dodacima ili bez dodataka.  Ako su deklarisane sa dodacima, onda moraju sadržavati najmanje 5%  jezgrastog voća ili kokosovog brašna, 15% mlevene kafe ili odgovarajuću količinu ekstrakta kafe, 3% kakao delova, 3% sezama ili 4% ekspandiranih žitarica.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

  • 13 stranica
  • Tehnologija konditorskih proizvoda -
  • Školska godina: -
  • Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
  • Srbija,  Požarevac,  Visoka tehnička škola strukovnih studija u Požarevcu  

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari