Stečajni postupak u privrednom društvu
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 02. mart 2017. Prijavi dokument
Karamele su bonboni proizvedeni od: šećera, skrobnog sirupa ili invertnog šećera, masnoća iz drugih dodataka. Mogu sadržati najviše 9% vode, osim punjenih karamela koje mogu imati 10% vode. Mogu se proizvoditi sa dodacima ili bez dodataka. Ako su deklarisane sa dodacima, onda moraju sadržavati najmanje 5% jezgrastog voća ili kokosovog brašna, 15% mlevene kafe ili odgovarajuću količinu ekstrakta kafe, 3% kakao delova, 3% sezama ili 4% ekspandiranih žitarica.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.