Radio talasi i njihova primena
Objavio Acika12345678 10. april 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Fizika
Objavio studenti.rs 19. februar 2020. Prijavi dokument
U ovom seminarskom radu razmatraćemo pojavu viskoznosti kao fizičke pojave i obeležja svih fluida koja značajnu ulogu ima u prehrambenoj tehnologiji. Ukratko će se objasniti i metode merenja viskoznosti te opisati postupak rada pri istim.
Viskoznost je karakteristična osobina tečnosti koja se javlja pri laminarnom (slojevitom) kretanju tečnosti, kao posledica trenja između slojeva.
Objavio Acika12345678 10. april 2024.
Objavio ivanicaa7822 25. mart 2024.
Objavio acikamacika 16. januar 2024.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.