Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija, Saobraćaj
Objavio studenti.rs 02. novembar 2020. Prijavi dokument
U procesu proučavanja robe potrebno je obratiti pažnju na čitav niz faktora koji mogu imati bitan uticaj na kvalitet robe, kako u pogledu njenog racionalnog korištenja, tako i u pogledu poboljšanja tehnološkog procesa prerade, kao i proširenja asortimana.
Prilikom proučavanja robe koristi se čitav niz disciplina, kao što je primjer: fizika, hemija i biologija. Kod proučavanja načina prerade, mogućnosti čuvanja, uslova transporta, kao i drugih faktora koji se pojavljuju prilikom manipulisanja robom, kao i promjene koje su utvrđene određenim zakonitostima.Takođe dominantan značaj ima i tehnološki process prerade, jer tada roba dobija osobine, koje određuju njena svojstva i konačan izgled.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio bojann998 16. april 2024.
Objavio bojann998 16. april 2024.
Objavio Emina.dragolj 15. april 2024.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio goja91 24. april 2024.
Objavio seminar444 24. april 2024.
Objavio Dijana994 25. april 2024.
Objavio mitrovicm993 24. april 2024.
Objavio Dragica Stanisic 24. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.