Poduzetništvo
1
UNIVERZITET
EKONOMSKI FAKULTET
Redovan studij
Školska 2018/2019. godina
Biznis plan
Dizajn enterijera
Predmenti nastavnik:
Student:
Sadržaj
2
1. SAŽETAK
Ovaj biznis plan sam počela sa opisom evolucije nastanka poslovne ideje. U tom dijelu sam

4
Do ove poslovne ideje dovela me je moja kreativnost i želja za dekorisanjem raznih
prostorija. Prezicna sam u radu, dobro crtam, volim saradnju sa drugim ljudima,
komunikativna sam te sam spremna raditi dugo. Također bez problema mogu vizualizirati
prostor. Vrlo mi je važno da se stalno usavršavam u radu. Posao dizajnera jeste prilagoditi
prostor željenim uvjetima klijenta u okviru budžeta. Bez obzira da li je to riječ o životnom ili
poslovnom prostoru, odabran dizajnerski stil, budžet, otvorenost klijenta spram novih ideja,
zdrava komunikacija, kvalitetna i brza izvedba zamišljenost. Rezultat svega toga jeste
jedinstven prostor i zadovoljan klijent.
Jedan od razloga zbog kojeg sam se odlučila da postanem poduzetnik jeste to što želim biti
'sam svoj šef'. Želja za slobodom, za neovisnošću, za stvaranjem neke vrijednosti, za
stvaranjem bogatstva, radi kreiranja i upravljanja vlastitim vremenom su također razlozi zbog
kojih sam odlučila postati poduzetnik. Kao najveći razlog zbog kojeg sam odlučila postati
poduzetnik jeste to da radim ono što volim.
2.2.
Vizija
Napredak poslovnog procesa te formiranje neophodnog radnog kolektiva za kreiranje
različitog izbora dizajna.
Ovaj materijal je namenjen za učenje i pripremu, ne za predaju.
Slični dokumenti