Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 06. jul 2016. Prijavi dokument
Kakao-masa je proizvod dobijen mehaničkim usitnjavanjem kako-loma bez oduzimanja ili dodavanja bilo kakvih sastojaka, osim ako je reč o alkalizovanom proizvodu. Ne sme sadržati više od 5% kakao-ljuske i kakao-klice zajedno niti više od 10% ukupnog pepela računato na bezmasnu suvu materiju kakao-mase. Kod alkalizovane kakao-mase ukupni pepeo ne sme prelaziti 14% , računato na bezmasnu suvu materiju.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.