Odlomak

        Kakao-masa je proizvod dobijen mehaničkim usitnjavanjem kako-loma bez oduzimanja ili dodavanja bilo kakvih sastojaka, osim ako je reč o alkalizovanom proizvodu. Ne sme sadržati više od 5% kakao-ljuske i kakao-klice zajedno niti više od 10% ukupnog  pepela računato na bezmasnu suvu materiju kakao-mase. Kod alkalizovane kakao-mase ukupni pepeo ne sme prelaziti 14% , računato na bezmasnu suvu materiju.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

  • 17 stranica
  • Tehnologija konditorskih proizvoda Dr. Dejan Davidovic
  • Školska godina: Dr. Dejan Davidovic
  • Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
  • Srbija,  Prokuplje,  Visoka poljoprivredno – prehrambena škola strukovnih studija u Prokuplju  

Više u Agronomija

Više u Seminarski radovi

Više u Skripte

Komentari