Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 24. maj 2017. Prijavi dokument
Karamela je bombonski proizvod u čijem sirovinskom sastavu učestvuju sirovine i prerađevine koje unose masnu komponentnu šećerno-sirupni rastvor.Karamela predstavlja system u kojem saharaoza u amorftnom stanju,homogeno izmesana sa ostalim sirovinama gradi tečnu fazu.Proizvodi se i kristalizovana karamela u kojoj kintinuitet tečne faze prekidaju kristali saharoze koji menjaju fizička svojstva ove karamele.Pored sirovina koje unose boju i aromu u karamelu,koriste se sirovine koje modifikuju fizička svojstva karamele.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.