Stečajni postupak u privrednom društvu
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 08. januar 2019. Prijavi dokument
Sušenje voća podrazumeva dovođenje određene količine toplote potrebne za isparavanje I odvođenje vlage. Obično se pre sušenja voće mora na neki način pripremiti, što znači da je potrebno primeniti tehnološke postupke kao što su pranje, ljuštenje, sečenje na kriške ili druge oblike, kao I tretiranje sumpor dioksidom. Kajsija (Primus armeniaca L) je listopadna, drvenasta, koštičava voćna vrsta umerene klime.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.