Proizvodnja biljaka u zaštićenom prostoru
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Agronomija
Objavio studenti.rs 15. jun 2020. Prijavi dokument
Sušenje voća podrazumeva dovođenje određene količine toplote potrebne za isparavanje i odvođenje vlage. Među voćem, ima vrsta i sorti koje su vrlo pogodne za preradu i konzervisanje sušenjem. Sušeno voće predstavlja gotov proizvod, ali se isto tako može koristiti i za dalju preradu. Među koštičavim plodovima, pored šljive, kajsija predstavlja najpogodnije voće za sušenje. Razlog ovome su prijatna aroma i lepa žuto-narandžasta boja kajsije, kao i harmoničan ukus.
Sušena kajsija je proizvod koji poslednjih decenija doživljava svoju ekspanziju i sve više nalazi put do kupaca. Osim ploda, i jezgra su interesantna za korišćenje.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio AleksaJocicc 13. mart 2024.
Objavio MilaSibul 25. novembar 2023.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.