Odlomak

Activinspire softver

ActivInspier software je nagrađivan program koji pomaze prosvetnim radnicima (ucitelji, nastavnici, profesori ) da lakše obrađuju svoje lekcije koje su im po planu i programu. Ovaj vid nastave omogućuje profesorima da što lakše prenesu znanje deci. Zato sto ovakva nastavna sredstva kao sto su ActivInspire program i uz njega Smartboard (pametna table) pomazu uciteljima, nastavnicima i profesorima u ucenju dece tako sto deca aktivno učestvuju u toku predavanja te lekcije.
Ovaj program (ActivInspire) je na prvi pogled dual-user ali on poseduje jos interaktivnog alata i materjala za angazman cele klase lekcija ili manjih grupa lekcija.
Ugrađene lekcije, interaktivni materjal kao i devedeset hiljada dodatnih resursa za ovaj program moze se naci na oficijalnom sajtu ovog programa a to je Prometheon Planet. Ovaj sajt podstiče mlade student koji zele da postanu profesori na rad i na ovom sajtu postoji jos mnogo materjala kako bi se oni sto bolje usavrsili za svoje buduće ucenike. Ovaj program omogucuje i pospešuje veću paznju kod učenika. Na osnovu Prometheon Planet experiment tj. njihovih istrazivanja deca u nultom i prvom razredu osnovne skole ovaj program povećava njihovu paznju od 20 do 30 % sto je veliki napredak. Isto tako pomazu detetu da lakše i bolje savlada lekcije koje su obicno teze za njih kao i one lake. Prilikom izvođenja nastave korišćenjem ovog programa I ostale propratne aparature rezultati se viđaju za veoma kratko vreme .

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Informacione tehnologije

Više u Skripte

Komentari

Click to access the login or register cheese