Preduzetnik
Objavio realmadrid1994 15. mart 2023.
Maturski Radovi, Skripte, Turizam/Ugostiteljstvo
Objavio studenti.rs 25. avgust 2017. Prijavi dokument
Filiranje pržene ribe je jedan od načina prigotovljanja jela pred gostima. Ono je neophodno da bi gost se potpuno i bez bojazni da će progutati kost uživao u obroku i u tom slučaju najbolje je da to obavi konobar.
Iako se proces filiranja pržene ribe čini jednostavan u stvarnosti to nije slučaj. Potrebno je dobro poznavanje anatomije ribe ,kao i oprema i inventar za uspješno filiranje. Svaka riba je drugačijeg oblika i rasporeda kostiju, pa je postupak neophodno prilagoditi ovim karakteristikama.
Objavio realmadrid1994 15. mart 2023.
Objavio Moses33 08. mart 2023.
Objavio Moses33 08. mart 2023.
Objavio error12 21. mart 2023.
Objavio error12 21. mart 2023.
Objavio nellica 21. mart 2023.
Komentari
You must be logged in to post a comment.