Stečajni postupak u privrednom društvu
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Seminarski radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 28. mart 2017. Prijavi dokument
Konzerviranje namirnica je zajednički naziv za različite procese, odnosno postupke kojima je cilj da se u što većoj meri i kroz što duži period očuva izvorni kvalitet neke namirnice, tj. da se spreči njeno kvarenje i degradacija. Konzerviranje hrane bilo je uvek jedna od osnovnih preokupacija čoveka, proizašla iz potrebe da se prevlada vremenski i prostorni interval između njihovog pribavljanja (u svežem stanju) i samog konzumiranja. Neki od principa na kojima se zasnivaju procesi konzerviranja bili su primenjivani već u dalekoj prošlosti kao rezultat (posledica) praktičnih iskustava, npr. Sušenje, dimljenje, primena niskih temperatura, upotreba kuhinjske soli, ulja i dr.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Studenteu 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.