Noseći sistem
Objavio Nenad Zivkovic 25. mart 2024.
Maturski Radovi, Skripte, Tehnologija
Objavio studenti.rs 27. novembar 2017. Prijavi dokument
Tehnologija konditorskih proizvoda proučava tehnologiju prerade šećera u bombonske proizvode, tehnologiju prerade kakao zrna u kakao proizvode i tehnologiju prerade u keks i proizvode srodne keksu. U grupu kakao proizvoda spadaju čokolada, punjena čokolada i dr., koje se međusobno razlikuju po sirovinskom sastavu. Zajednička karakteristika konditorskih proizvoda jeste da se smatraju koncentrovanom hranom i poslasticom koja se uzima između obroka i na kraju obroka, u maloj količini.
Objavio Nenad Zivkovic 25. mart 2024.
Objavio Nenad Zivkovic 25. mart 2024.
Objavio dragan79 25. mart 2024.
Objavio DJOKO MEKLAUD 27. mart 2024.
Objavio nejra.16 27. mart 2024.
Objavio bojana.petr 27. mart 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.