Ispitivanje karakteristika tkanina za specijalne namjene
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio Kibo43 04. septembar 2013. Prijavi dokument
Đusevi za reumu
Reumatoidni artritis je hronično zapaljensko oboljenje koje zahvata zglobove, ali ponekad i unutrašnje organe, nervni sistem i kožu. To je auto-imuno oboljenje gde imuni sistem tela greškom vidi sopstvena tkiva kao napadače. U stvari, imuni sistem tela okreće se protiv tela pre svega zbog nagomilanih otrova u organizmu. Pored reumatskog artritisa, postoji još jedna vrsta artritisa zajedničkog naziva osteoartritis. Osteoartritis ne odgovara tako dobro na programe detoksikacije organizma kao reumatski artritis.
Detoksikacioni programi za artritis rade na olakšavanju artritisa, detoksikaciju i čišćenje creva, bubrega, pluća, jetre i krvi. Toksični otpad se gomila u našem telu na različite načine, kroz zagađeni vazduh, pušenje, nepravinim načinom ishrane. Nagomilani otrovi izazivaju hormonski disbalans, poremećaj imunog sistema, deficite ishrane i neefikasan metabolizam.
Zato osobe koje pate od artritisa osećaju sve veća pogoršanja. Detoksikacioni programi ciljaju ove otrove i pomažu telu da ih izbaci iz organizma.
Post na sokovima je verovatno najlakši način detoksikacije organizma. Povrće i voće su izuzetan izvor vitamina, minerala i enzima. Stručnjaci preporučuju pre sokove od povrća za pacijente koji boluju od artritisa nego od voća, zbog manjeg sadržaja šećera.
Detoksikacioni programi ubrzavaju rast novih ćelija što na kraju obezbeđuje lečenje organizma. Pacijent tada oseća nove naboje energije, počinje jasnije da misli, dovodi do poboljšanja mentalnih procesa.
TOKOM PROGRAMA DETOKSIKACIJE POTREBNO JE PITI OD 1 – 2,8 LITARA SOKOVA DNEVNO, SA NAJMANJE POLOVINOM SOKOVA DOBIJENIH IZ ZELENOG POVRĆA. IZMEĐU SVAKOG ĐUSA POTREBNO JE POPITI NAJMANJE JEDNU ČAŠU MLAKE VODE KOJA PODSTIČE ELIMINACIJU OTROVA.
Da bi ste povećali upijanje hranljivih materija, pijte sokove sporo u manjim gutljajima. Sokove treba konzumirati svaka dva sata, i poslednji tri sata pre spavanja.
Sokove bi trebalo konzumirati odmah po ceđenju, ali ljudi ponekad procede za ceo dan, jer ga je moguće čuvati u staklu sa poklopcima, tegla itd.
TREBA ŠTO VIŠE KORISTIIT: CELER, KELJ, ŠARGAREPU, KUPUS, JABUKU, SPANAĆ, CVEKLU I ZELENIŠ
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Objavio ghhjhghjghjgjh 18. april 2024.
Komentari
You must be logged in to post a comment.