Odlomak

Uvod

U poslednjih nekoliko godina je zabeležen blagi rast životnog standarda stanovnika Srbije, a naročito stanovnika gradskih područija. Brz tempo života, sve više vremena se provodi na poslu, a sve je manje vremena za opuštanje, odmor. Ljudi sve više rade, sve manje vremena provode kod kuće i sa njima dragim osobama, često nisu u prilici da pruže i posvete dovoljno vremena voljenim osobama, bićima iz svoje okoline. Firma „Pet Smile“ će nastojati da bar na neki način nadomesti taj problem, obezbeđujući fotografije pune iskrenosti i emocija omiljenih kućnih ljubimaca.
Fotografska firme „Pet Smile“ će biti prva specijalizovana fotografska firma za fotografisanje kućnih ljubimaca, ne samo na teritoriji Beograda, već cele Srbije. „Pet Smile“ želi svojim klijentima da pruži jedinstevnu uslugu na domaćem tržištu i da za njih dizajnira profesionalne viskokvalitetne fotografije sa likom njihovog kućnog ljubimca. U ponudi firme „Pet Smile“ će se nalaziti veliki broj proizvoda koji uključuju: portrete kućnih ljubimaca, fotografije sa vlasnicima, fotografije sa neobičnih mesta i načinjene specijalnim povodom, vlasnici kućnih ljubimaca će moći da poruče kalendare, majice, šolje sa likom svog odanog prijatelja, a postojaće mogućnost i da se proizvodi jkreiraju u skladu sa specifičnim zahtevima klijenata.
U okviru svog plana firme „Pet Smile“ je posebnu pažnju posvetila upravljanju rizičnim događajima, pre svega zbog turbulentnih uslova okruženja. Analizom je utvrđeno postojanje potencijalnih 52 rizična događaja, a za upravljanje njima firmi je potrebno da izdvoji 4.870 eura.
Planirani period povraćaja uloženih sredstava je 30 meseci od osnivanja firme, a usled uspešnog poslovanja planirano je i proširenje firme, pre svega sa još jednim uslužnim objektom na područiju Beograda u trećoj godini poslovanja, a kasnije otvaranje lokala po Srbiji.
Kvalitet usluga i proizvoda, profesionalno osoblje, poslovanje po svetskim standardima i kriterijumima, ostvaren pozitivan finansijski tok,… su samo neke od stavki kojima će „Pet Smile“ stremiti tokom svog rada, i naravno onom najvažnijem, zadovoljnim klijentima i njihovim kućnim ljubimcima.

 

 

 

 

 

Opis projekta
Opšte informacije

Fotografsko preduzeće „Pet smile“ je usko specijalizovana fotografska radnja koja se bavi isključivo fotografisanjem životinja, prevashodno kućnih ljubimaca. Preduzeće će pružati usluge fotografisanja kućnih ljubimaca u svom studiju, u kući klijenata, ili nekom drugom pogodnom ambijentu po želji i potrebi. Pored izdrade “portreta“ kućnih ljubimaca, pružamo mogućnost i izrade majica, šolja, kalendara ili animiranih filmova sa likom kućnih ljubimaca.
„Pet smile“ će se nalaziti u Resniku, u Ulici Gajski put br.37, pri porodičnoj kući koja je u vlasništvu jednog od osnivača firme. Taj deo grada je povoljan zbog mirne okoline, dvorišta i prirodnog ambijenta, ali zbog poslovnih prilika, rukovodstvo planira da u periodu od tri godine otvori i studio na Novom Beogradu.
Planirano radno vreme firme „Pet smile“ je svakog radnog dana od 10h-18h, i vikendom od 10h-20h, ali je svako fotografisanje predhodno potrebno zakazati.

No votes yet.
Please wait…

Prijavi se

Detalji dokumenta

Više u Diplomski radovi

Više u Menadžment

Više u Skripte

Komentari

Click to access the login or register cheese